Voor wie

Sinds 2006 bestaat onze zorgboerderij. Wij bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking of een psychische aandoening. Iedereen die een indicatie dagbesteding of begeleiding groep heeft, kan bij ons terecht. Of dit nu vanuit de WLZ, de WMO of de Jeugdwet is. Ook maakt het niet uit of je de begeleiding via een PGB of ZIN regelt.

De Balloohoeve kiest bewust voor een gemengde doelgroep met verschillende achtergronden, leeftijd en zorgvraag. Dit versterkt elkaar in positieve zin.

Door de week is de boerderij open voor (jong)volwassenen.

Op zaterdag bieden wij begeleiding aan kinderen van 6-16 jaar die een indicatie hebben voor begeleiding. Op die dag mogen de kinderen helpen bij de werkzaamheden en is er natuurlijk veel ruimte om te spelen en te ravotten op ons erf. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding van ons team. Wij hebben de mogelijkheid om de kindergroep uit te breiden, en bij voldoende aanmelding kan er ook op woensdag- en vrijdagmiddag begeleiding geboden worden.

Aanmelden
Ben je benieuwd of de Balloohoeve voor jou een geschikte plek is, dan kun je contact opnemen met Klaas of Jannie Paasman. Zij kunnen antwoord geven op je vragen en vertellen over specifieke mogelijkheden. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op ons bedrijf. Ben je nog steeds enthousiast dan mag je een dagdeel mee komen werken op de boerderij. Je ervaart hoe het er bij ons aan toe gaat en of het werken bij jou past.
Dit dagdeel sluiten we af met een korte evaluatie en vervolgafspraken.