Hans en Grietje

We hebben een heel mooi huisje. Het lijkt wel een sprookje. Mooi aangekleed een lekker bed. Kacheltje en koffiezetapparaat en alles wat je nodig hebt. Het huisje (woonwagentjes) kan je huren. Wilt u er een ontbijt bij geen probleem vanuit onze boerderijwinkel verzorgen wij een compleet ,ontbijt. Het huisje staat op de camping.

De legende is: Hans en Grietje vormden in Balloo een bekend duo. Rond 1900 woonden ze in de woonwagen. De man verdiende de kost als stoelmaker, de vrouw als waarzegster. Het volk stroomde van heinde en verre toe om zich door haar de hand te laten lezen. De woonwagen diende verder als stille kroeg voor de jeugd van Balloo. Een leuke anekdote en kom gerust kijken hoe gezellig dat ons wagentje is.

Safari tenten

We hebben twee hele mooie compleet ingerichte safaritenten. Slapen op een lekker bed met een goed matras. Keukentje met koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat. Ook kunt u er een linnenpakket bij huren en wilt u een ontbijt geen probleem vanuit onze boerderijwinkel verzorgen wij dit. De tenten staan op de camping.

 

Bovenstaande foto’s: safaritent